Familiezondagen voor en van íedereen!

27 maart Familiezondag

Het is bijna zover!
Dit voorjaar hopen we jou, hoe jong of oud je ook bent, welkom te heten op de eerste familiezondag vanuit dekenaat Schagen. Tijdens een familiezondag is er extra aandacht voor ontmoeting en geloofsvragen voor alle leeftijdsgroepen en dus voor jou.

Voor iedereen
Nadrukkelijk is de familiezondag iets vóór iedereen ván iedereen, dus ook mensen die al lang niet meer de kerk hebben bezocht, hele kleine kinderen hebben, alleenstaanden, jong of op leeftijd. Nodig ook van harte mensen in je omgeving uit om mee te gaan!
We hopen te bouwen aan een  gemeenschap waarin iedereen zich thuis kan voelen en zorgen voor opvang voor de allerkleinsten en een programma op maat. Kijk jij al uit naar dat gevoel van er mogen zijn?

Je bent welkom
De start is zondag 27 maart 2022 van 15.30-18.30 uur en zal plaatsvinden in de H. Christoforuskerk in Schagen. Deken Iván en pastoor Tilma, omringd door vrijwilligers vanuit de hele Noordkop, nodigen jou en je familie uit.

Wat kun je verwachten?
Een familiezondag heeft een programma van circa 3 uur waarin we naast het vieren van de Heilige Mis in verschillende deelgroepen een programma hebben waarin je samen het geloof kunt verdiepen. Daarna kun je met jong en oud kletsen tijdens een afsluitende maaltijd.
De eucharistie vieren we samen met jongerenkoor Arrival!

Ben jij er bij?
Wil je persoonlijk op de hoogte gehouden worden over de ontwikkelingen van de familiezondagen en geen uitnodiging missen, stuur dan een mailtje naar familie.zondagen@gmail.com.
Ook als je het leuk vindt om mee te denken over het programma of te helpen op één van deze feestelijke zondagen ben je van harte welkom! Laat het ons weten.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang het laatste parochie nieuws in uw inbox

Meer nieuws

RK Wieringen & Wieringermeer