Een nieuwe website voor de parochie

karl-fredrickson-27504-unsplash

Als je dit leest is de nieuwe parochiewebsite ‘live’ gegaan. Een website waar we heel blij mee zijn, omdat we je hier nog veel meer dan voorheen kunnen informeren over wat onze parochie aan rijkdom voor jou te bieden heeft. Zowel op kerkelijk, als persoonlijk vlak en met de mogelijkheid om goed op de actualiteiten in te spelen. Kijk dus vooral even verder rond op de website en laat je verrassen door de levendigheid van onze fijne parochie.

Een geheel nieuwe look voor de parochie
De website heeft een hele eigentijdse uitstraling, met dank aan Christiaan Bos, die met zijn bedrijf Christiaan Bos Media de pagina voor ons heeft ontworpen. Alles kunnen we je hier nu overzichtelijk en duidelijk laten zien.

Alles binnen handbereik
Eén website met alles binnen handbereik. Informatie over de kerkelijke sacramenten en andere onderdelen van ons geloof, over wie er welke taken heeft binnen de parochie en wie je kunt benaderen als je contact met een van hen zoekt én wat er allemaal wel niet aan fijne activiteiten plaatsvindt buiten de wekelijkse kerkdiensten om. Kortom: een website waar we trots op zijn!

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang het laatste parochie nieuws in uw inbox

Meer nieuws

RK Wieringen & Wieringermeer