Fietsen over Hemelsmooi Wieringen!

Fietsen Wieringen2024

Op hemelsvaartsdag kan er weer heerlijk gefietst worden over het hemelsmooie Wieringen, voor wie het leuk vindt puzzelend én door deelname aan de tocht doe je ook nog een bijdrage aan het prachtige goede doel dat aan de fietstocht verbonden is. Allemaal geweldige redenen om op hemelvaartsdag op de fiets te springen!

Je kunt je aanmelden voor de fietstocht: ‘Fietsen over Hemels mooi Wieringen, waar woorden gesproken en gezegdes gezocht moeten worden’ bij John Jorna,  s.jorna1@quicknet.nl of telefoon 0227 512104.

Na aanmelding krijg je de nodige informatie over de route. De route kun je overal starten en vandaar naar elk willekeurig punt rijden.

Het is goed te weten dat het een sponsortocht is. Het vorig jaar in gebruik genomen hospice ‘Het Tweede Thuis’ is het doel waarvoor gefietst wordt.

Je kunt een willekeurig bedrag overmaken op rekeningnummer: NL 06 RABO 0370 3141 31 t.n.v. S. Jorna onder vermelding van: ‘Sponsoring fietstocht’.

De routepunten zijn op de plattegrond aangegeven, daarnaast zijn ze toegelicht met een foto en straatnaam omschrijving. Elk punt heeft zijn eigen spreekwoord of gezegde, die in één van de bijlages vermeld staan, aan jullie de keuze om thuis de oplossing op te zoeken of tijdens de route. Bij de routepunten wordt de uitkomst zichtbaar gemaakt.

Eén document heeft de naam IJSBON voor een gratis ijsbolletje bij de Wieringer IJsboerderij (punt 13). Je dient daarvoor de bijlage, met uitkomst van de rebus, te tonen bij de ijskraam.

We hopen dat het weer een fietstocht wordt waarover nog lang na gesproken wordt.  Mochten er onderweg problemen zijn, kun je contact opnemen met 06-36 49 18 95.

Voor de volledigheid, maar vanzelfsprekend: deelname aan de tocht is op eigen risico.

Allemaal een hele mooie hemelvaartsdag!

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang het laatste parochie nieuws in uw inbox

Meer nieuws

RK Wieringen & Wieringermeer