Je huispaaskaars bestellen doe je zo!

Huispaaskaarsen 2024

Achter in de kerken liggen de bestellijsten voor de huispaaskaarsen. Bestellen kan tot en met het weekend van 24-25 februari, zodat de kaarsen op tijd geleverd kunnen worden voor de wijding tijdens de paaswake. Bestellen kan ook via het parochiesecretariaat, per e-mail op secretariaat@rkwieringermeer.nl of telefonisch op maandag- of vrijdagochtend (9-12u) op 0227 601 255. 

Onze parochie heeft voor de kerken gekozen voor het hier afgebeelde wasreliëf C: DE LEVENSBOOM.

De Levensboom heeft in de Bijbel meerdere symbolische functies. De christelijke Openbaring van Johannes noemt “een nieuwe hemel en een nieuwe aarde”, een heilige stad Jeruzalem die vanuit de hemel neerdaalt. In het midden van de stad stond een levensboom.
In Bijbelboek Spreuken staat de boom symbool voor Wijsheid.

Hoewel de parochie heeft gekozen voor dit mooie relief, is het kiezen van een andere opdruk of wasreliëf ook nog steeds mogelijk. Welke dit zijn is te zien op het bestelformulier in de kerk. Ook is het mogelijk om kandelaars bij de kaarsen te bestellen.

Als je je keuze hebt gemaakt, mag het totaalbedrag van de bestelling worden overgemaakt naar de penningmeester o.v.v. Huispaaskaars en je naam. Het rekeningnummer is NL42 RABO 1340.06.933 t.n.v. R.K. Parochie Wieringermeer.

 

De prijs van de kaarsen met wasreliëf C is:

25 cm € 24,50 –  30 cm € 32  –  40 cm € 40  –  60 cm € 70

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang het laatste parochie nieuws in uw inbox

Meer nieuws

RK Wieringen & Wieringermeer