Jongerenkoor Arrival

Een energiek en gezellig jongerenkoor

Wij zijn het grootste jongerenkoor van de gemeente Hollands Kroon en omstreken. Na de wekelijkse repetities wordt er vaak een evenement georganiseerd. Naast zingen houden wij namelijk ook van gezelligheid en luiden we graag met elkaar het weekend in na de repetities. Wij organiseren regelmatig een borrel, spelletjesavond of het jaarlijks terugkerende koorweekend!

Nummers die wij zingen worden van 1-stemming tot en met 5-stemmig gezongen. Het enthousiasme dat wij voor het zingen hebben, laten wij regelmatig horen bij kerkdiensten en met optredens buiten de kerk. Arrival zingt christelijke liederen in combinatie met de nieuwste popmuziek, wat een veelzijdig repertoire oplevert.

Ben je tussen de 12 en de 30 jaar, hou je van zingen en gezelligheid? Kom dan eens langs op vrijdagavond in De Beuk (achterom) aan de Prof. Granpré Molièrestraat 23 te Wieringerwerf. Bezoek dan onze website waar je alle gegevens vindt. Wij oefenen van 19:45 uur tot 21:30 uur inclusief pauze. Kom gerust een keertje langs.

Nieuwsbrief

Lees hier de wekelijkse nieuwsbrief van onze parochie.

NB. De persoonlijke gegevens zijn verwijderd uit deze online versie i.v.m. de AVG.

Altijd op de hoogte

Wil je wekelijks het laatste parochienieuws in je mailbox?

Of wil je de steunzender digitaal ontvangen?

RK Wieringen & Wieringermeer