KidsClub

Horen, zien en beleven

Lijkt het jou ook leuk om gezellig bij elkaar te komen met andere kinderen die net als jij gedoopt zijn en hun eerste communie hebben gedaan? Of met hun vriendjes en/of vriendinnetjes die ze, net als jij, mee kunnen nemen? En om dan samen leuke dingen te doen, bouwen, maken of bekijken, die natuurlijk ook wel te maken hebben met de kerk? Kom dan eens kijken bij een bijeenkomst van de KidsClub!

Welkom bij de KidsClub

Sinds een aantal jaar worden er voor de kinderen vanaf de 1e communie (groep 5) bijeenkomsten georganiseerd. Dit ten eerste om op een ontspannen manier met elkaar ‘verbonden’ te blijven en ten tweede om op een leuke manier kennis te maken met verhalen, rituelen en gebruiken binnen de katholieke kerk.  Dit doen we vaak in het parochiezaaltje in Wieringerwerf, maar ook op andere locaties.

Afgelopen jaren hebben we bijvoorbeeld plaatsen bezocht die mogelijk een positieve, blijvende herinnering opleveren en bruikbaar zijn in het dagelijks leven!

De bijeenkomsten zijn 7x per jaar, bedoeld voor kinderen vanaf groep 5. Ook degenen die geen communie gedaan hebben zijn van harte welkom, de kinderen mogen altijd vriendjes en vriendinnetjes meenemen.

Voorheen werd het op woensdagmiddag georganiseerd, maar door de continuroosters op de scholen, worden de bijeenkomsten nu op nader te bepalen momenten gepland.

De uitnodigingen worden per bijeenkomst verspreidt.  Als je een keer niet kan komen, is dat geen probleem. Op het einde van elk jaar gaan we met alle deelnemers van dat jaar ‘op stap’.

Wat voor mij?

Wil je graag meer weten over de KidsClub, wil je (geheel vrijblijvend) op de hoogte gehouden worden over wanneer er weer een bijeenkomst is, of lijkt het je misschien juist leuk om bij te dragen aan het organiseren van de bijeenkomsten? Neem dan contact op via kidsclub@rkwieringermeer.nl of vraag bij het parochiesecretariaat naar de contactgegevens van Pastoor Maciej, Nancy Koning of Jeska van Oosten.

Nieuwsbrief

Lees hier de wekelijkse nieuwsbrief van onze parochie.

NB. De persoonlijke gegevens zijn verwijderd uit deze online versie i.v.m. de AVG.

Altijd op de hoogte

Wil je wekelijks het laatste parochienieuws in je mailbox?

Of wil je de steunzender digitaal ontvangen?

RK Wieringen & Wieringermeer