Kinderkoor Eigenwijs

Een eigenwijs repertoire met gezellige liedjes

Ben je wel eens bij een gezinsviering geweest? Dan heb je ook het vrolijke zingen gehoord van de kinderen van kinderkoor Eigenwijs! Ze zijn te herkennen aan de gezellige, gekleurde poloshirts met de naam Eigenwijs erop. Ieder kind dat graag zingt mag zich bij ons aansluiten. Katholiek of niet, je bent van harte welkom! De leeftijd van de kinderen varieert van 6 tot 12 jaar, de basisschoolleeftijd vanaf groep 3. 

Wanneer zingen we?

Wij oefenen iedere maandagavond van 18.30-19.30 uur in de Christus Koning kerk te Wieringerwerf en we laten het resultaat hiervan regelmatig horen als we een (gezins)viering in de kerk muzikaal opluisteren of ons op eventuele andere locaties laten horen. Je mag altijd een keer komen meedoen op een repetitie. Je ouders mogen dan blijven kijken in de kerk als jij of  je ouders dat graag willen.

Wat doen we nog meer?

Ontspanning en plezier met elkaar staan zeker voorop. Natuurlijk op de repetities en bij de optredens, maar verder zijn er af en toe ook leuke activiteiten tussendoor, zoals een bingomiddag, het kooruitje of eigen ideetjes. 

Kom je bij ons koor, dan kom je gezellig oefenen op de maandagavond én zien we je graag bij de optredens. Want wat we oefenen willen we natuurlijk het liefst ook met zijn allen laten horen en zien aan de mensen!

Nieuwsbrief

Lees hier de wekelijkse nieuwsbrief van onze parochie.

NB. De persoonlijke gegevens zijn verwijderd uit deze online versie i.v.m. de AVG.

Altijd op de hoogte

Wil je wekelijks het laatste parochienieuws in je mailbox?

Of wil je de steunzender digitaal ontvangen?

RK Wieringen & Wieringermeer