Kom film kijken op 14 maart!

father_stu

Op donderdag 14 maart kunnen we in de Beuk met elkaar kijken naar de film ‘Father Stu’. Een film uit 2022 en gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

‘Father Stu’ is een onverschrokken eerlijk, grappig en opbeurend verhaal over het vinden van een doel op een meest onverwachte plek. Nadat hij een verschrikkelijk motorongeluk heeft overleefd, vraagt ​​Stuart Long (Mark Wahlberg) zich af of hij zijn tweede kans kan gebruiken om anderen te helpen hun weg te vinden – en leidt deze voormalige amateurbokser tot het verrassende besef dat het de bedoeling is dat hij priester wordt. Ondanks een verwoestende gezondheidscrisis en het scepticisme van kerkelijke functionarissen en zijn vervreemde ouders (Mel Gibson en Jacki Weaver), streeft Stu zijn roeping met moed en mededogen na, waarbij hij niet alleen degenen die het dichtst bij hem staan, maar onderweg talloze anderen inspireert.

Nieuwsgierig? Bekijk de (niet ondertitelde) trailer: https://www.youtube.com/watch?v=GTQ4ArOchf8
De film wordt uiteraard wel met ondertiteling vertoond!

Inloop vanaf 19.00 uur. Aanvang van de filmavond is 19.30 uur en de film duurt 2 uur. Aanmelden is niet nodig en natuurlijk is de avond voor iedereen die dat wil toegankelijk, dus neem vooral ook vrienden of bekenden mee. Van harte welkom!

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang het laatste parochie nieuws in uw inbox

Meer nieuws

RK Wieringen & Wieringermeer