Mistral

Een enthousiast gemend koor

Het vierstemmige koor MISTRAL in de Wieringermeer, opgericht in november 1991, is een enthousiast gemengd koor met een vleugje Roomse achtergrond en bestaat momenteel uit 40 leden waarvan 29 dames en 11 heren. De leeftijd van de leden ligt tussen de 46 en de 80 jaar. Kenmerkend voor het koor is de grote onderlinge verbondenheid o.a. tot uiting komend in de oprechte belangstelling voor elkaars wel en wee. U kunt Marja Faber bereiken via zangkoormistral@hotmail.com.

Wie zijn wij?

Wegens hun bijzondere verdiensten voor ons koor is aan een aantal personen het erelidmaatschap verleend tw. Joost Janssen, Wil Jorink , pastor Lalleman en Bernadet Tops. Ons repertoire, liturgisch, klassiek en populair waait ( MISTRAL = frisse wind ! )  uit verschillende streken: Italië, Afrika, Zuid-Amerika, Duitsland, Engeland maar uiteraard ook Nederland.

Onder begeleiding van dirigente Ria Appelman en pianist Remi Gunther wordt iedere maandagavond van 20:00 uur tot 22:00 uur een repetitie gehouden. De repetities vinden plaats in de Christus Koning kerk te Wieringerwerf. In de naast gelegen “DE BEUK” drinken we tijdens de pauze koffie of thee en elke eerste maandag van de maand zitten we nog even na en maken het gezellig met een hapje en een drankje. Lijkt het je leuk om eens bij ons koor de sfeer te proeven en mee te zingen, meld je via het onderstaande contactadres. We hebben een leeftijdsgrens van 65 jaar voor nieuwe leden, maar soms wijken we daarvan af . Je mag drie keer meezingen waarna je kunt besluiten om lid te worden. Weet je je zangstem niet, schroom niet, de dirigent vertelt het je graag.

Nieuwsbrief

Lees hier de wekelijkse nieuwsbrief van onze parochie.

NB. De persoonlijke gegevens zijn verwijderd uit deze online versie i.v.m. de AVG.

Altijd op de hoogte

Wil je wekelijks het laatste parochienieuws in je mailbox?

Of wil je de steunzender digitaal ontvangen?

RK Wieringen & Wieringermeer