Opgave Eerste Communie 2022

Eerste Communie

Na een lange corona-pauze hebben op 26 september de kinderen uit de groep van 2020 hun Eerste Heilige Communie kunnen doen.

Afgelopen jaar zijn er ook een aantal aanmeldingen binnengekomen van kinderen die eigenlijk in mei 2021 hun communie zouden doen. Vanwege corona kon dat toen ook niet. Deze groep kinderen schuiven we door naar 2022. Daarnaast doen wij nu ook een oproep aan ouders om nieuwe kinderen aan te melden voor 2022. Hierbij informeren wij je hoe een en ander verloopt.

Wanneer opgeven?

Als jullie kind dit schooljaar in groep 4 van de basisschool zit, kan het deelnemen aan het eerste communieproject. Hiervoor moeten jullie je kind vóór 15 december 2021 aanmelden. Dat kan het handigste via het opgaveformulier hier op de website van de parochie (onderaan de pagina staat het opgaveformulier) of door een mail met jullie gegevens te sturen naar eerstecommunie@rkwieringermeer.nl.

Bij de opgave is het belangrijk dat je jullie emailadres(sen) én mobiel telefoonnummer(s) juist weergeeft, omdat veel informatie via de mail en een WhatsApp-groep zal verlopen.

De werkgroep gaat binnenkort een planning van de belangrijke data maken. Te zijner tijd ontvangen jullie deze data en verdere informatie over het project.

Heb je nu al vragen, dan kun je contact opnemen via email.

Wij hebben er zin in om er samen een mooi project van te maken.

Vriendelijke groeten,

Werkgroep Eerste Communie: Pastoor Maciej Sendecki, Sandra, Nathaly, Annemiek

 

 

 

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang het laatste parochie nieuws in uw inbox

Meer nieuws

RK Wieringen & Wieringermeer