Opgave Eerste Communie 2023

Eerste Communie

De werkgroep eerste communie van onze parochie Wieringen-Wieringermeer is weer gestart met de voorbereidingen voor 2023. De eerste aanmeldingen zijn al binnen en daarom willen wij iedereen graag informeren over hoe een en ander verloopt.

Als jullie kind dit schooljaar in groep 4 van de basisschool zit kan het deelnemen aan het eerste communieproject. Hiervoor vragen we jullie je kind vóór 20 december 2022 aan te melden. Dat kan hier op de website met het opgaveformulier onderaan de informatiepagina over de eerste communie. Bij de opgave is het belangrijk dat jullie e-mailadres klopt, omdat het verstrekken van de informatie via de e-mail verloopt. Daarnaast vragen we om een mobiel nummer waarop jullie als ouders goed bereikbaar zijn, want we gaan ook met een whatsapp-groep werken.

De eerste belangrijke data die jullie al kunnen noteren zijn:

* 24 januari 2023: 1e ouderavond om 20.00 u in de Beuk te Wieringerwerf

* 12 februari 2023: voorstellingsviering in Wieringerwerf (let op! dit was eerst 5 februari)

* 21 mei 2023: eerste communieviering in Middenmeer

Op de website is het volledige overzicht met belangrijke data van het project hier te vinden op de pagina van de Eerste Communie voorbereiding en deze zijn ook te vinden door in de Agenda via de ‘soort evenement’ knop te kiezen voor de activiteiten van de Eerste Communie. Te zijner tijd ontvang je na opgave per mail de verdere informatie over de eerste communievoorbereiding.

Heb je nu vragen, dan kun je contact opnemen via e-mail eerstecommunie@rkwieringermeer.nl

De Werkgroep Eerste Communie heeft er zin in om er samen een mooi project van te maken!

Maciej Sendecki, Anja, Jeska, Tineke en Annemiek

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang het laatste parochie nieuws in uw inbox

Meer nieuws

RK Wieringen & Wieringermeer