Rockin’Bach met Creona in de Maria Sterre der Zee

rockinbach

Rockin’Bach bestaat uit door componist en dirigent Frank Hoebe gearrangeerde muziekstukken van Bach, waarbij hij zich heeft laten inspireren door rock- en popmuziek . De combinatie van rockinvloeden en de klassieke muziek van Bach is heel bijzonder. Rockin’Bach wordt uitgevoerd door het projectkoor van Hoebe Muziekprojecten en solist Enrico Kors. Deze solist heeft ook een stem die daar uitstekend bij past. Het projectkoor wordt begeleid door een eigen negenkoppig orkest, bestaande uit amateur- en professionele muzikanten. Het Avé Maria, Air en Jesu Joy en andere muziekstukken van Bach in een nieuwe jasje! Rockin’bach is de afgelopen jaren zeer succesvol uitgevoerd in onder andere Hoorn, Wognum, Andijk en Hoogkarspel.

De muziekstukken worden afgewisseld met driestemmig gezongen vertellingen waarin het leven van Bach wordt verteld. De teksten hiervoor zijn geschreven door Mariken Elsen.

Bij deze voorstelling wordt samengewerkt met muziekvereniging Creona die zowel voor als na de pauze bewerkingen van Bach ten gehore brengt. Deze uitvoering is op 19 november 2022 in de Maria Sterre der Zee kerk in Middenmeer (aanvang 20.00 uur, kerk open vanaf 19.30 uur)

Voor informatie over reserveringen zie www.hoebemuziekprojecten.nl bij ‘Agenda en reserveren’

De kaarten kosten € 15,00 in de voorverkoop en € 17,50 aan de zaal.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang het laatste parochie nieuws in uw inbox

Meer nieuws

RK Wieringen & Wieringermeer