YoungSeven

Een bruisend jongeren activiteitenprogramma

YoungSeven is een programma van activiteiten voor jongeren vanaf 12 jaar van de regio Schagen vanuit de zes parochies Heerhugowaard-De Noord, Nieuwe Niedorp, Schagen, ’t Veld, Waarland, Wieringen-Wieringermeer. Een initiatief van de RK-kerken van deze regio, maar ook niet-katholieke jongeren zijn welkom om deel te nemen aan de activiteiten.

Wat is YoungSeven?

Wij zijn een jongerengroep met allerlei leuke, gezellige, actieve, inspirerende en uitdagende activiteiten voor jongeren van 12 tot ongeveer 18 jaar. Wij zijn een open groep, waar iedereen welkom is en waar je mensen leert kennen uit heel de regio. We doen hele uiteenlopende activiteiten die aansluiten bij jou als  jongere: van survivallen, tot mensen helpen of het lopen van een ware pelgrimstocht. Hiermee verdiep je je ook in het geloof en het leven. Per seizoen zoekt het team van YoungSeven een balans tussen zinvolle, leuke en uitdagende activiteiten. 

Klinkt dit je goed in de oren? Kijk dan op www.youngseven.nl voor onze activiteitenkalender en schrijf je in voor de activiteiten die jou leuk lijken!

Nieuwsbrief

Lees hier de wekelijkse nieuwsbrief van onze parochie.

NB. De persoonlijke gegevens zijn verwijderd uit deze online versie i.v.m. de AVG.

Altijd op de hoogte

Wil je wekelijks het laatste parochienieuws in je mailbox?

Of wil je de steunzender digitaal ontvangen?

RK Wieringen & Wieringermeer